Barbaros İlkokulu

Belgegeçer : 0 454 318 20 44
WEB https://bulancakbarbarosilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bulancak Mahallesi Okul Sokak No 10 Bulancak/GİRESUN
VİZYON : Altyapısı sağlam, bilimsel süreci takip eden, her anlamda kalite paydaş memnuniyetini hedefleyen, alanında örnek ve lider olan, çevrenin bilim ve kültür merkezi bir kurum olmak.
MİSYON : Çağdaş, bilimsel, demokratik, Atatürkçü değerleri benimseyen, öğrencilerini birey olarak kabul eden, bilgiler arası doğru transferi yapan, ülke mutluluğu için kendi mutluluğunu önemseyen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuz Bulancak İlçesinin en köklü okulu olmasının yanında sosyal ve sportif alanda elde ettiği başarıların yanında akademik anlamda da başarılı bir okuldur.

Saatler : Ders başlama:8.30 Ders bitiş: 14.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İng.
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Karayolu ile sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 13 km. İlçe merkezine 10 m.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Halk oyunları, satranç, resim, Okul oyunları adı altında öğrencilerimize Halk eğitim merkezimizce ders dışı çalışmalar yapılmaktadır. Okulumuz öğretmenleri tarafından kulüp çalışması ve drama çalışması yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Destek eğitimi ve öğrenme güçlüğü olan öğrencilerimize öğretmenler tarafından eksik kazanımlarını tamamlamak için çeşitli kurslar yapılmaktadır.